Marie-Josee is een zeer gedreven coach, ze heeft humor en weet op het juiste moment je weer een zetje in de rug te geven om door te gaan. Ik vond het best spannend bij haar paarden, maar heb er zoveel door geleerd! Ik kan haar alleen maar aanbevelen!

Marjolein.

Ik kwam bij Marie-Josee terecht omdat ik mij zo vaak afreageerde op mijn omgeving als er iets gebeurde wat mij boos of verdrietig maakte. Ik wist niet goed hoe ik met mijn emoties en reacties om moest gaan.
Ik heb geleerd om weer in contact te komen met mijn emoties en wat ze mij vertellen.
Ik heb geleerd om anders te gaan kijken naar mijzelf en naar dat wat ik als kind allemaal heb meegemaakt. Ik heb dit een plek kunnen geven.
Mijn man en kinderen zeggen nu, we hebben een andere vrouw en mama!
Ik ben inderdaad veranderd, ik ben niet zo snel meer boos of onredelijk.
Loop jij met soortgelijks? Ga naar Marie-Josee.

Sofie.

Na mijn sessies bij Marie-Josee durf ik weer voor mijzelf te kiezen, zonder mij schuldig te voelen.

Suzan.


Ik heb een emotievrij sessie geboekt bij Marie-Josee.  Ik had geen idee hoe zo iets ogenschijnlijk simpels, mij zoveel zou doen. Ik had altijd last van bloosangst. Elke keer als ik in gezelschap ben en ik iets zeggen wilde, voelde ik mij al weer rood worden. Ik durfde gewoon niets meer te zeggen, schaamde mij voor mijzelf.
Door emotievrij coaching heb ik door simpelweg  te kloppen op  bepaalde punten op mijn lichaam deze blokkade opgeheven, hierdoor ervaar ik geen schaamte meer om te spreken in gezelschap. 
Het klinkt gek, het is echt waar, heel bijzonder.
Marie-Josee begeleid je er heel fijn in, kan haar echt aanbevelen!

Ik liep al een hele tijd rond met angst voor paarden en wilde dit zo graag kwijt, omdat ik het zulke prachtige dieren vind. Ik vond het erg spannend om naar Marie-Josee toe te gaan, maar ben achteraf zo blij dat ik het gedaan heb. Ze heeft mij zo op mijn gemak gesteld en heeft gelukkig ook niet van die hele grote paarden. Ik heb samen met haar stap voor stap contact gemaakt met Coco.
Eenmaal in contact was het zo fijn, er viel een enorme last van mijn schouders af. Ik ervoer van alles in mijn lijf: blijdschap, warmte, liefde en heb ook wel een traan gelaten. Het is zo'n mooie ervaring, die kan ik eigenlijk niet goed op papier krijgen, die moet je gaan ervaren!

M.

Marie-Josee is open en enthousiast over wat zij en haar paarden kunnen betekenen, zonder te kunnen voorspellen hoe het zal gaan. Coco gaf mij haar aandacht en met toelichting door en vragen van Marie-Josee werd mij duidelijk over wat Coco aangaf over mijn energie op dat moment.
Tijdens een oefening meteen door mij uitgezette route steunde Coco mij waar nodig, maar werd ik ook door haar bijgestuurd als mijn pad langs dingen leidde die niet de juiste waren. Zelfs haar andere paard, Mary-Kate kwam in de weg staan. Heel bijzonder hoe  beide paarden beschermend maar heel duidelijk reageerden.
De uitleg van Marie-Josee over de acties en reacties van Coco,  gaven inzicht en maakten voor mij duidelijk dat ik niet bang hoefde te zijn. Ik mag ook gewoon eerst kijken waar ik naar toe wil. Dat mag met zachtheid. Toen ook de kat Snoopy, nog kwam laten zien dat er ook gespeeld mag worden, bleek wel dat alles meedoet op de energie!
Zowel tijdens de oefening als bij het napraten, waarbij Coco naadloos demonstreerde wat best wel kon en niet handig was, zoals jezelf in de knoop praten,....
Ik vond het erg bijzonder wat de paarden mij lieten zien en ook de zachtheid waarmee dit gepaard ging.
Het is prettig om met Marie-Josee te praten en om mij open te stellen.
Deze sessie geeft mij erg veel vertrouwen in de weg die voor mij ligt!

Christien.

Vanaf de 1e minuut gebeurd er al zoveel. Zo mooi. Heel natuurlijk. 
Je bent daar zo in het moment, met de paarden, met de rustige en subtiele begeleiding van Marie-Josee. 
De paarden spiegelen je,  je verteld wat je ziet en welk gevoel het je geeft. Ik vond het zo mooi. Het geeft je zoveel inzichten in jezelf, waar nog aandacht  naar toe mag.
Marie-Josee geeft je handvaten om hier mee aan de slag te gaan. Het voelt allemaal heel natuurlijk, alles is open en goed.
Na de sessie mocht ik het kaartje, dat ik voor de sessie op gevoel gekozen had, omdraaien en de boodschap sloot zo mooi aan bij de coachsessie, heel treffend.

Ik vind het echt een aanrader om Marie-Josee en haar paarden op te zoeken en een coachsessie te volgen, of meerdere natuurlijk, zelfs al woon je 180 km bij haar vandaan!

M.