Mijn Paarden


Mijn paarden zijn mijn collega's.
Ik kan mij geen betere bedenken.

Mary Kate
Mary Kate is een Tinker, zij is het meest witte paard, dit is een koudbloedras uit Engeland, al komen ze ook in Ierland voor.
Koudbloed wil zeggen dat ze niet zo van uiterlijk vertoon houdt, haar bewegingen zijn klein en meestal rustig. Niet dat ze geen indruk maakt, ze hoeft maar te kijken en met haar oren te bewegen, of Coco, gaat aan de kant.
In een paardencoachsessie is Mary Kate vaker wat afwachtend en als jij niet duidelijk hebt in hoe je het wilt gaan aanpakken, dan vergroot zij dit even uit voor je,.... door ook niets te doen...
Voel jij je verdrietig dan blijft ze vaak heel stil bij je staan totdat jij je weer iets rustiger voelt.


Coco
Coco is mijn andere paardencoach collega, is een Shetlander, het zwarte paardje, klein van stuk, maar groots in haar karakter.
Ze is altijd nieuwschierig en open naar wie jij bent. Ze maakt graag contact en wil graag met je samenwerken, mits jij hoofd, hart en buik op één lijn hebt.
 Is dit (nog) niet zo, dan is het contact maar van korte duur. Ze is echter erg vergevings- gezind en wil het contact elke keer opnieuw herstellen, om te kijken waar jij op dat moment bent, hoe jij jezelf voelt.